Napnyugati bölcsek

Napnyugati bölcsek

Az Úr 2019. évében a távoli kies és egzotikus Hungary felé veszik az irányt a napnyugati bölcsek, hiszen az unió egyik csillagát alaposan meg kell vizslatni.

Vizslatni márpedig mindig kell, mivé is lenne a világ nélküle? Mondhatni a vizslatás joga az európai unió legfontosabb alapértékei közé tartozik. Természetesen nem napnyugaton kell minden kő alá benézni, hiszen itt minden a legnagyobb rendben van. Terror, no-go zónák és francia tüntetők szemeinek kilövése? Hahahaha, ez kérem maga a megtestesült demokrácia.

A szörnyűség mindig ott mucsán üti fel a fejét, azzal az ázsiai hordával mindig csak a baj van. Népszavazgatnak, nemzeti konzultációznak, védik a határaikat, ragaszkodnak holmi kirekesztő és bigott kereszténységhez, ez felháborító és tűrhetetlen! Olyan jó érzés b888szogatni őket, leszólni a vastrónról, hogy mit kéne tenniük és mit kéne gondolniuk azoknak a javíthatatlan maradiaknak.

Ti ott lent a szarban ne ugráljatok, kövessétek a filantróp Gyuribának és szövetségeseinek az utasításait. Hiszen mi már akkor az anyatejjel szívtuk magunkba a szakértelmet, a demokráciát, a szabadság és emberi jogokat, amikor ti magyar barbárok még javában Afrikát gyarmatosítottátok.

Micsoda? Azt állítod nem ti gyarmatosítottatok? Majd azt is kivizsgáljuk, és garantálhatom olyan magas szakmai szinten tesszük, mint ahogyan a független és objektív Sargentini jelentés készült.

 

A fenti képen az egyik vizslatónk és a gazdája látható.

 


Olvasók száma:
250

Forrás …
Apps, K
2019-03-21 16:22:16

Szólj hozzá!