Kiderült! Ezért gyilkolt a magyar bérgyilkos a Pólusnál

Kiderült! Ezért gyilkolt a magyar bérgyilkos a Pólusnál

Lokál , 2019. 03. 22. 09:23

Nagy fordulat történt a budapesti Pólus Center mögötti gyilkosság ügyében. A Ripost megtudta, hogy Dér Csaba, az Európa-szerte rettegett bérgyilkos egy magán kokainbiznisz miatt ölt.

Nem kevés kétes üzlet és vér tapadhat a hírhedtté vált szerbiai magyar bérgyilkos kezén.

Mint arról beszámoltunk, az egyenruhások Prágában fogták el D. Csabát, aki a gyanú szerint megölte többek között V. László vállalkozót még tavaly a Pólus Center mögött.

A Ripost most kiderítette:Budapesten nem klasszikus bérgyilkosság történt. A lapnak egy, az áldozathoz közel álló személy mesélte el, mi történhetett.

Régóta ismertem Lacit, majdnem mindent elmesélt nekem – kezdte a neve elhallgatását kérő férfi, aki közel állt V. Lászlóhoz.

“A barátnőjével, Mónikával, aki korábban prostituált volt, Gödöllőn éltek és megpróbáltak ingatlaneladásokkal nagyobb pénzhez jutni, de nem jött be az üzlet. Aztán megismerkedett néhány „üzletemberrel”, akik gyanús bizniszeket ajánlottak neki. Laci az egyik találkozónkon elmondta, hogy kokainnal is foglalkozik, és a részleteket megosztja Mónikával is. Én nem akartam belefolyni a témába, így „lapoztunk”. Nekem jóval a gyilkosság után mesélték el, mi történt. És ekkor jött az igazi sokk!Laci legalább 10 kiló kokainért ment aznap a Pólus mögé, amiért súlyos összeget fizetett…Móni tudta, miért ment oda Laci” – idézi a névtelenséget kérő férfi szavait a Ripost.

A portál információi szerint V. László egy Mercedesszel érkezett a Pólus mögé, ahova 200 millió forint körüli összeget vitt magával, hogy megvegye a 10 kiló kokaint.

Forrás …
Apps
2019-03-22 09:49:21

Szólj hozzá!